traktát_tiger prichádza na hromnice))))

…a tak cez víkend tak fučalo, že som si pripadala ako na „větrné húrce“… alebo „veternej hôrke“…preklad „búrlivé výšiny“ mi zatiaľ prišiel trochu extatický.. aj keď…v noci to vyzeralo desivo a búrlivo, ale cez deň, keď sa striedali hodiny slnka, dažďa, krúpov, slnka… a medzi tým poryvy vetra, tak to predsa len pôsobilo skôr dynamicky ako desivo… a tak som z mrazničky vytiahla hurky a dala ich upiecť… keď hurka, tak hurka! :)) 
…a tak prichádza nielen nový mesiac ale aj „ďalší nový rok“ – najmä pre ázijské krajiny – „rok Tigra“ – konkrétne vodného tigra… podľa špeciálnych výpočtov jeho lunárny cyklus začína 1. 2. 2022 a solárny cyklus začína 4.2.2022… a medzi tým 2.2.22 Hromnice… o hodinu viac!!!… … a tak som si spomenula, že prvý hrom a blesk v tomto roku som videla/počula 17. januára – taká zvláštna večerná búrka to bola… ale podľa pranostík bývajú prvé búrky práve okolo Hromníc… ale čo na to Tiger??? – no vraj sa treba pripraviť na búrky a plavby po rozbúrenom oceáne… za svetlom… netrpezlivá energia… pochopenie súvislostí… učenie, aj keď bude asi chýbať niekedy metodika i disciplína… 

Tu sa strhla veľká víchrica a vlny sa valili na loď, takže sa loď už napĺňala (vodou). On (učiteľ) bol v zadnej časti lode a spal…. Vietor prestal a nastalo veľké ticho…A im povedal: „Čo sa tak bojíte?! EŠte stále nemáte vieru?“… Mk 4,37-41 (úryvok)

… a tak TIGER! – symbol sily, moci, neskrotnej citovej prudkosti… zobrazenie tigra je v Ázii s obľubou používané na vývesné štíty domov ako ochrana pred ohňom, lúpežníkmi ale aj geopatogénnymi zónami… vo svete orientu vzbudzuje tiger rešpekt a je predmetom množstva legiend… aj jeden kamarát hovorieval: „Neťahaj tigra za fúzy“… a tiež sa hovorí, že: „Tiger sa nehladká – obdivuje sa na diaľku. A keď spokojne zavrčí, je to tesne pred skokom…!“ 
… a tak tiger a rok 2022 – vraj dôležité budú medziľudské vzťahy (možno ešte dôležitejšie ako inokedy:)… spolupráca, priateľstvo, srdečnosť, senzitivita, vzájomné inšpirovanie sa, tolerancia, rešpekt, obnova spojení a prepojení medzi ľuďmi, komunikácia…. na druhej strane – predpokladá sa stres… a emočná preťaženosť (aj s tej komunikácie:)… preto sa odporúča:  chodiť von … a to nielen slovne, ale aj doslovne – fyzicky… prechádzky, šport, tanec…cestovanie… hýbať sa … dynamicky… spolu s tigrom…:))
… a farby, ktoré sa odporúčajú pre jednotlivé znamenia v zvieratníku: Potkan: červená a modrá, Vôl: červena a žltá, Tiger: oranžová, čierna a modrá, Zajac: zelená, fialová a oranžová, Drak: žltá a biela, Had: mandarínková, azúrová a strieborná, Kôň: zelená, modrá a červená, Koza: jasne žltá, Opica: biela a bledomodrá, Kohút: žltá, Pes: žltá, čierna a sivá, Prasa: žltá, zelená a čierna:))… a tak ešte pár rád  – dôležité dátumy: 1.2. o 7.30 – Deň úspechu (dobré na začiatok projektov), 10.2. o 15.30 – Deň stability (dobré na začiatok dlhodobých projektov), 27.9. o 16.30 (otvoriť niečo nové… asi tým nie je myslená nová fľaša šampanského… ale prečo nie?:)) a 3. 12. o 13.30 – rovnováha – hlavne v oblasti vzťahov… a v oblasti F.S. – v bytoch alebo domoch, kde žijeme a pracujeme, by sme sa mali zdržiavať hlavne v ich severných a južných častiach (sever – štúdium a vzdelávanie, severovýchod – prosperita, juh-financie…

… a naša hudobná redaktorka vyberá:
Eye Of The Tiger 
Pulnoc_Tygr 
PPU_Tygr
Než je dnes člověku 50_Tyg
Angel Of Harlem 

…s prianím Šťastného nového roku Tigra! sa sa vami dnes lúči vždy vaša Sally_Lu*

p.s.1 – informácie použité z webinára Akadémie čínskej metafyziky a z rôznych článkov na webe – podrobnejšie info nájdete kdekoľvek:))
p.s.2- a Tatianam, Erikám a Veronikám – všetko najlepšie!
p.s.3- a lunárny kalendár odkazuje: „zmeňte svoj život k lepšiemu – budete šťastnejší!“ – pomôže vám film „Tiger a drak„?:)) 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *