traktát_volebný či vodičský preukaz…či les?))))

… a tak streda… deň, keď úrady úradujú dlhšie ako po iné dni… a po prázdninách sa už ani nedá vyhovárať na nedostatok pracovníkov… a tak som dnes ráno vstávala s odhodlaním, že si pôjdem vybaviť voličský aj nový vodičský preukaz… v mojom okolí ma presviedčali, že treba osobne… a tak som si „na to sadla“ a zistila som, že ten voličský sa dá síce aj osobne… ale aj elektronicky… a do 8.9. aj poštou… ou….

…a tak vodičský… kolegyňa si ho vybavovala niekedy pred prázdninami (výmenu strarého za nový:)… a tak som trochu prepadala panike, že trebalo do 31.8…. ale nie, útroby internetu ukázali, že do 31.12…. ale treba osobne… a v Ba, len na štyri miesta… jedno v 2. jedno v 4. jedno v 5. okrese a ďalšie… klientske centrum….ale dá sa ísť vraj kamkoľvek… a budú fotiť… oj… po skúsenostiach s novou električenkou a novým OP by to chcelo kaderníka, vizážistu… plastického chirurga mnohé celebrity neodporúčajú!!!… a čo tak nejakú masku… klobúk, maxi-okuliare (najlepšie lyžiarske)? – nestačil by otlačok prsta?… kľudne aj prsta na nohe:)))… a nemohli by mi tam dať z toho starého tú sviežu čb-foto spred x-rokov, na ktorú mi vtedajší kolegovia nalepili malilinké indiánske farebné pierka z anduliek?:))

… a tak som sa v týchto dňoch konečne dostala do lesa… lesy ešte celkom zelené… až som nechápala ako je možné, že som sa celé leto do lesa nevybrala… chrám zelene… bezvetrie… z civilizácie len vyšliapané chodníčky… úľava…. pokora…pokoj… túžba splynúť s niečím, čo nesúvisí s úradmi… civilizáciou… ľudským myslením, posudzovaním…. len nehybné stromy a ťukajúce ďatle:)))

… a tak som si spomenula ako jeden kamarát hovorieval:

…všetko je les…

… a naša hudobná redaktorka dnes vyberá:

Police

Tisíckrát

Two Suns in The Sunset

… a tak sa s vami dnes lúčim s prianím pozvoľného prechodu z prázdninového modu do pracovného…  príjemné – ešte letné – počasie týchto dní k tomu priam navádza…. navádza hlavne si ešte vychutnať prírodu v jej plnej či civilizáciou modifikovanej kráse…. more… hory… oblohu…. slnko:))

vždy vaša Sally_Lu*

p.s.1 – a meniny majú…napríklad: Regina, Alica, Martina… aj Oleg… všetko najlepšie všetkým)))

p.s.2 – a lunárny kalendár radí: „Niečo pre seba urobte!“:)

p.s.3 – … a o osemsmerovkách niekedy nabudúce…

p.s.4 – a pridávam celkom novú dekupáž… ďakujem neznámej darkyni servítok za skutočne nevšedný kúsok!!! a tiež tvorcovi servítok za tú s naháňajúcimi sa policajtmi!!:))))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *